Typ lite som ett ord på vägen eller nåt åt det hållet.

Kom nämligen att tänka på en ganska komisk sak tidigare idag. Jag har flera gånger i arbetslivet fått som tips att jag inte ska vara för ödmjuk, att det kommer göra att jag blir överkörd. (Jag ska tillägga att det är människor i min omgivning som såklart bara vill mig väl.) Men ändå. Är inte det sjukt!! Jag ska INTE vara för ödmjuk (och snäll) för då finns det folk som kommer att köra över mig?!?! Kan man ens vara för ödmjuk?! I så fall.. ÄR DET INTE DE MÄNNISKORNA SOM KÖR ÖVER SNÄLLA PERSONER SOM SKA ÄNDRA SIG?!?! (Svårt uppdrag, jag förstår det)

IMG_2744.JPG

Jag bestämde mig tidigt för att någon dummis aldrig någonsin ska få ta bort min ödmjukhet. Jag gjorde mig redo för strid, redo för i att eventuellt bli sårad och överkörd. (Genom att vara beredd blir jag sällan överrumplad.) Vetskapen av att ödmjukhet är en tillgång fler gånger än tvärtom, agerar dessutom som ett hemligt pepp-vapen. Kom ihåg, bara för att jag är snäll så är jag inte dum.

So far so good och så vidare samt slutkläm.  -> Jag står fast vid att ödmjukhet vinner i längden. Allt annat vore galenskap.

IMG_2824.JPG

3 Comments