Det är så roligt att bläddra tillbaka i bloggen för att se vad man har pysslat med det senaste året.

Fasen alltså, det finns ganska mycket glädjas åt. Extra kul är att det är exakt ett år sedan jag startade bloggen. Det är med andra ord första gången i hela mitt liv jag kan bläddra mig tillbaka ett år i tiden med både text och bild. Helfestligt.

Så vart börjar man?! Såklart med det jag älskar allra mest, min kille, nä skoja ba. Resor får det bli.

Första resan för året gick till New York, en stad jag aldrig kommer få nog av. Kollade till Yankee-stadium och drack bärs till exempel.

Med tanke på att jag hade ett av mitt livs största löparupplevelse inplanerad strax efter så blev det mycket löpning.

Löpning är för övrigt ett för jäkla trevligt sätt att lära känna en stad på. 

Löpning är för övrigt ett för jäkla trevligt sätt att lära känna en stad på. 

Sen ska vi inte prata om allt gott vi åt, morgon, middag och kväll. Nom nom nom!

image-10.jpg

För första året på jag vet inte hur länge bestämde vi oss för att inte åka utomlands på sommarsemestern. Vi valde att semestra i Sverige. Vi var bland annat i Hunnebostrand och hälsade på Hanna och åt skaldjur. 

image-11.jpg
image-12.jpg
image-18.jpg

Vi bytte bästkust till östkust och jag inser att även den har sina fördelar. Två nätter på Smådalrö Gård var vansinnigt trevligt. Perfekt minisemesterställe. Dit vill jag åka tillbaka.

image-19.jpg

Tror inte att jag behöver säga så mycket om dessa bilder. Det var bra helt enkelt.

image-20.jpg

Vi drog till Norge för att vandra med vår lilla Norska som turguide. Som att inte fjällen vore intryck nog så fick vi äran att låna en Morgan som tog oss upp över fjälltopparna. Skinnmössor på huvudet, vinden i ansiktet. Wow!

image-33.jpg

Höstens första resa bar av till Furteventura med aim'n En träninsresa med bara tjejer, massor av sol, kaktusar och surf. Vi hade det precis hur bra som helst! Det ska vi se till att göra om i år tycker jag.

image-36.jpg

Känslan både bilden ovan och nedan är oslagbar. Att hämta andan efter ett morgonpass nere på stranden och att köra yogainspirerad träning i skuggan under ett träd. Magi!

image-35.jpg
IMG_6600.JPG

Resa nummer tre bar av till Los Angeles för att hälsa på min bästis som bor där och för att hitta inspiration. Vi åt gott, fick massor av tid tillsammans, tränade och var på tok för duktiga på att göra åt med pengar. 

IMG_6671.JPG

Eftermiddagen när vi parkerade på varsin solstol med Bellinis kommer jag aldrig att glömma, det var så jävla underbara timmar. Likadant paddel borad yogan. Den går till historien. 

image-7.jpg

Det här är en bild från när Anna min barndomsbästis har lämnat barnen med maken och åkt till mig på weekend. Hennes enda önskemål var en vinlunch, så vinlunch fick det bli. Alltså den här stunden är så svår att beskriva. Tycker vi stannar vid att det var obeskrivligt bra. (Det blev inte ett glas vin den lunchen kan jag lova)

image-28.jpg

På höstkanten for vi tillbaka till Hunnebo en helg. Bara vi tjejer, för att yoga, gå promenader och laga massa mat och dricka vin. Den helgen var liksom en sån håll-käften-höst-helg. Enda som fattades var svampplockning. Hehe 

image-29.jpg
image-37.jpg

FRUKOSTAR! Den här året har bestått i så mycket härliga frukostar, på lokal så att säga. Möten, mys och efter-night-fight-frukostar. Det är det trevligaste jag vet. Bilden ovan är från Atelier September.

image.jpg

Jag och den här donnan är lika förtjusta i frukost och har rivit av ett gäng tillsammans. Utser henne till 2016-års bästa frukostsällskap.

image-3.jpg

Jag inledde med att skriva att jag hade en stor löpuppgift efter NY. Här kommer presentationen av den. Vi snackar premiär av marathon. Alltså fattar ni. Jag sprang ett marathon helt själv, med mina ben. Det är det största jag har upplevt i form av en idrottsprestation. Jag är så stolt. Förra årets absoluta höjdpunkt gällande min träning.

image-4.jpg
image-17.jpg

Med bilden ovan presenterade jag mitt koncept Sustainable Shapes. Sustainable Shapes är det bästa jag har skapat någonsin. Tänk så fint att jag får inspirera till en sundare och ett lättsammare förhållningssätt till träning och mat. Att till hundra procent stötta alla typer av kroppsformer. Att när man tränar med mig, tränar man långsiktigt. Min camps är inte bootcamps, det är sustainable camps. Jag säger nej till dieter och förbud när det kommer till mina PT-kunder. Försöker ta vara på den hälsotrend som råder och motverka en hälsohysteri. Sustainble Shapes kommer det bli ännu mer av under nästa år. Det här är bara början.

1474537097258.jpeg

Just det ja. Jag startade upp Night Fight. En helt och hållet ny träningsform. Hittade inspiration i NY och bestämde mig för att göra min grej av det här hemma i Stockholm. Det blev succé. Night Fight är en del av mina Sustainable Camps. Vi är redan inne på 3:e fullbokade vändan. Det gör mig jäkligt stolt kan jag lova.

image-32.jpg

Night Fight blev så uppskattat att jag ficka vara med i tidningar å så. Kul. Kul. KUL!

image-31.jpg

Sveriges Radio snokade reda på mig och jag fick prata rumpträning och skötte mig så bra att jag fick komma tillbaka och prata långsiktig träning, typ Sustainable Shapes, ni vet. Också väldigt kul.

Jag satsade lite hårade på att föreläsa och var bland annat i Röhnisch mysiga butik för att hålla låda. 

image-5.jpg

Sen är det ju det där med bandyn. På försäsongen fick jag äran att träna Hammarby Bandy grabbarna. En uppgift som hette duga. 

Efter försäsongen hade jag gjort nog och får snällt stå vid sidan av och kolla på när grabbarna sköter sitt. Det går inte någon nöd på mig. Jag har mina livsnjutarbrudar tätt bredvid. Hehe

FullSizeRender.jpg

Tror att det var det hela. Sist så vill jag säga TACK!! för att ni har följt med mig på den här resan! Tack för allt stöd, support och hejarop som ni ständigt bjuder på. Ni är bra fina!

KRAM från A

1 Comment