Idag hade jag dryga 3 mil löpning som uppgift. Eller ja, nästan, det skulle jag egentligen sprungit förra veckan i NYC, men det blev "bara" 2 för det var så soligt och härligt väder. Ni förstår, perfekt nog råkade vi passera Central Park, precis just efter 2 mil, ja vad ska man säga, gräset ropade våra namn.

Så det fick helt enkelt bli 3 mil idag istället, i snålblåst och regn, inte så dumt det heller. ;) 2 mil går i dagsläget ganska ok, kropp och knopp fixar det rätt lätt. Men mina vänner SISTA MILEN, förlåt, men fy fan. Så jobbig! Men BOOM! Jag gjorde det! Nu är det check på längsta passet inför Sthlm Marathon. Ingen är gladare än jag. 

Istället för bilder från dagens regniga pass får ni bilder från förra veckans underbara tur i New York. Om man är sugen på att testa att springa i den staden vid tillfälle kan jag varmt rekommendera den sträcka vi sprang. Tycker, som jag har nämt tidigare, att det är ett väldigt trevligt sätt att uppleva städer på. 

image.jpg

Vi tog oss från mysiga SOHO via Spring St, ner till East River och East River Park. Där du får en fantastisk utsikt över midtown och på andra sidan vattnet, Wiliamsburg.

image.jpg
image.jpg

När det inte gick att följa vattnet något mer tog vi oss till 61st St med sikte på Central Park. 

image.jpg
image.jpg

Vätskepaus innan vi gav oss vidare på slingan som leder runt parken. 

image.jpg
image.jpg
image.jpg

Sammanlagt blir den turen exakt 2 mil. Känns det lite överdrivet att springa långt kan du dela sträckan, genom att antingen springa East River delen och avsluta med något gott i parken. Eller spring endast Central Park sträckan och avsluta med något gott i parken. Det viktiga är, som du säkert förstår, att du på ett eller annat sätt avslutar med något gott i parken. 

image.jpg

Done and Done för idag. God natt! 

Comment