Åh ni ska bara veta vilken härlig kväll jag hade tillsammans med nätverket Connection Sweden igår. Först yoga med Iman och sen föreläste jag på temat långsiktig träning. Det var så extremt trevliga tjejer som var på plats och förgyllde. Så fort jag får lite bilder ska jag berätta mer.

På tal om trevligheter och yoga. Har ni hört talas om Altromondo Yogastudio? Om inte. Kolla upp! Den måste vara stans mysigaste?! Förra veckan bjöd Fia och Petra in oss för att starta morgonen där, med yoga såklart. Därefter vankades Hummus-style-frukost. Toppen om du frågar mig. 

Här sitter vi som små ljus och väntar på att få börja.

Att Joanna och Anja var på plats gjorde inte saken sämre. Jag och Anja bestämde oss för att spontant fortsätta den ljuva morgonstunden genom att gå till Nybrogatan 38 och äta ännu mer frukost. Som vanligt när vi ses har vi tjattrat konstant och utan det minsta bekymmer avverkat 2 timmar. 

Morgnar som den går till historien, skulle önska att få starta dagen på det sättet oftare. Vi var rörande överens om att vi borde få in mer yoga i våra liv. 

(Bilderna har jag lånat från Fia och Petras bloggar.)

Tjejen näst längst bort har tagit på sig en alldeles för kort tröja, hon heter Alexandra och råkar vara jag. 

a3efbb3e484a8eb03a4e9b4d4f1dbe10_980x0_c_85_s_v4.jpg

Jennie som höll i klassen är grundare av Altromondo. Grym är ordet för henne.

64959cc3972e39787aca70dc7b4f8dbd_980x0_c_85_s_v4.jpg

Hummushimmelen?! Ny produkt från Felix som är helt och hållet ekologisk.

Tjejen med den korta tröjan mumsar i sig frukost nr 1 för att sen fortsätta vidare till frukost nr 2. Hehe

Comment