Veckan har rusat iväg, det märks att alla är tillbaka från julledigheten. Möten har avlöst varandra och mejlen har gått varm. Personligen verkar jag tro att veckan helt plötsligt har fått fler timmar än tidigare. Fattar inte hur jag har planerat. Haha. Strunt samma, nu över till helgens planer.

En rolig sak är att vi är några tjejer som en gång i månad går ut och äter. Vi turas om att välja vart vi ska och bokar alltid en restaurang som vi inte har varit på tidigare. Det är liksom som en liten gastroklubb. Svin nice. Ikväll går årets första dejt av stapeln och det innebär att jag ÄNTLIGEN ska få äta på Lilla Ego. Jag är inte direkt tjejen som bokar restaurang några veckor i förväg (gillar att vara spontan) så att vi har bokat några MÅNADER!!! i förväg är bara helt sjukt. Men. Det ska bli verkligt spännande. 

Imorgon är jag inbjuden på brunch mer Her Global Network. Tror jag kan förvänta mig timmar av massvis av girlpower och inspiration, har sett fram mot det länge och väl. På söndag blir det förhoppningsvis produktion av lite nya bilder. Fullspäckad helg. Precis som jag vill ha det. Cheers for the weekend!

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

Vi hörs!

Adios!

Comment