För några dagar sedan påminde Facebook mig om att det var ett år sedan jag lanserade min hemsida. Bildtexten löd typ: "Jag har hela tiden tänkt att inte förens jag lanserar min hemsida som jag är igång med mitt företag på riktigt." Jag står fortfarande fast vid att det känns som att det var då allting "började på riktigt". 

IMG_7047.JPG

Det är ju galet kul att titta tillbaka på vad jag har åstadkommit (på ett och halvt år). Klart att jag har slitit som ett djur för att ta mig någonstans, men fasen, det tycker jag verkligen att jag har gjort. Jag känner mig stolt. 

Jag känner mig inte bara stolt, jag känner mig även tacksam och så jäkla glad över alla som jag har fått äran att träffa på och lära känna utmed vägen, som är del av att jag har tagit mig framåt. Det är magiskt.

2016 har varit de absolut roligaste åren i mitt liv, karriärsmässigt. Det är för tidigt att göra en årskrönika, den vill jag spara till senare. Jag vill bara göra ett tillbakablick-pit-stop och njuta av årsdagen.

IMG_7045.JPG

Sitter och ler lite oskyldigt kan tyckas, men skenet bedrar. Siktet är inställt på att erövra världen. Hehe

Ser så sjukt mycket fram mot 2017 och alla jäkligt roliga projekt som jag kommer kunna få dela med er. 2016 var startskottet för vad som komma skall, så känns det. Så får det bli.

IMG_7046.JPG

Kramar från A

Comment