God dag!

Hoppas ni mår bra?!

Tänkte att vi idag ska prata fashion, inte vilket fashion som helst, närmare bestämt, träningsfashion. För visst är det kul?! Framförallt så tycker jag att det är kul att se hur otroligt mycket det har hänt de senaste åren, hur många som satsar på en att låta en del av kollektionen vara sportig, även hos mer traditionella klädvarumärken.

Ett företag som inte har hoppat på någon träningshype, är Filippa K, som för säkert 6-7 år sedan lanserade sin första Soft Sport kollektion. Den är och har alltid handlat om att vara sobra material som gör att man vill hoppa i och aldrig mer kliva ur.

I slutet på förra veckan när den senaste kollektionen släpptes, blir det för första gången som en helt egen linje (för oss vanliga döda kommer vi inte märka någon tydlig skillnad mot innan).

Det är lite som att design och jordiga färger möter en aktiv livsstil, OBS inte så aktiv som att du ska gå ut och riva av ett par mil löpning. Mer som i att det äntligen finns en anledning till att götta runt i mjukisar hela dagen lång utan att skämmas ja du kan såklart yoga i dem om du vill.

Comment