Ja men alltså Lilla Ego var ju så gott så att man smäller av. Dog flera gånger under måltiden. Alltså hjälp! På grund av svingott såklart. Löjrom, ren och choklad var och en av dem, i sin bästa kostym. 

FullSizeRender.jpg

Vad som sker på denna bilden har jag inte en aning om, men vi var så exalterade att den symboliskt blir väldigt bra. (Koncentrerade mig mer på njut än att ta bra bild.)

Tjejbrunchen med Her Global Network var himla trevlig. Träffade väldigt, väldigt trevliga tjejer som jag snart hoppas att få se igen. Tack Sofia för inbjudan. Så bra jobbat! 

IMG_7838.JPG

Dessa grymma brudar är var och en ansvarig för Her Global i varsin stad. Berlin, London, New York och Stockholm. Hjärtliga, drivna och helt underbara är dem. Bilden nedan är utsikten från lokalen vi var i. Inte så pjåkig.

IMG_7713.JPG

Just nu är jag iskall om benen efter en runda runt Årstaviken. Söndagar är till för yoga eller promenad om du frågar mig. Är svinhungrig och okynnesäter Proper Corn (så jävla goda). Dags att laga mat med andra ord.  

IMG_7833.JPG

Man skulle ju kunna göra lite chins när man är ute och går för att det ska bli mer ansträngande. För min egen del skiter gärna i det. 

Comment