Jag känner mig så sjukt skön i kroppen efter dagens lilla utflykt, av den anledningen kommer jag behålla mig själv utspridd över hela soffan exakt resten av kvällen. Jag kommer även att äta choklad och kanske glass, glass är det godaste som finns!

Helgen har varit extra bra, både fredag och lördag har bestått av mycket kompisar och det som man förenar bäst med sådana, mat, massor av god mat. 

Den lilla utflykten idag bestod av 2,2 mils löpning, tanken var att det skulle vara en ganska plan sträcka, men jag och min söta vapendragare, tillika långdistans-bästis kände att vi inte ville springa i stan. Istället bestämde vi oss för att ta sikte mot Hellasårdens slingor, som ingen av oss har testat förut. Vi inledde med en riktigt seg backe från Nytorget hela vägen upp Hammarbyhöjden och det mer eller mindre satte ribban för resterande 2 mil på småstigar, i terräng med massvis av fler backar, haha. Så kan det gå.

Trots att det på många sätt kräver mer, så fullkomligt älskar att springa i skogen. Måste medge att jag tycker det klår stadslöpning alla dagar i veckan. Älskar hur det luktar, hur det känns, friheten.

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

Comment