Kommer ni ihåg att jag skrev att jag inväntade bilder från en rolig sak? Här kommer dem äntligen.

image.jpg
image.jpg

Ni förstår. Jag har fått äran att träna grabbarna i Hammarby Bandys A-lag under ett par måndagar. Att träna elitidrottare är en  kul och utmanande uppgift.

image.jpg

Som jag nämnt tidigare. Kampsports-fys ligger mig varmt om hjärtat. När det på beställningen från Hammarbys sida stod: Fyspass med hög intensitet, kändes just det, som ett självklart val. 

image.jpg
image.jpg
image.jpg

Variation är viktigt och bidrar till att det är roligt att träna. Med tanke på att killarna brukar springa och styrketräna ganska mycket så är jag glad att kunna bidra med just variation. Jag har även tänkt mycket runt funktionell rörlighet. Det behövs kan jag lova. Haha, det är galet alltså.

image.jpg
image.jpg

Varför allt prat om rörlighet? En funktionell kropp innebär en bättre rörelseutveckling. En bättre rörelseutveckling bidrar till bättre teknik i varje övning/i varje rörelse. Rent konkret. Har du god rörlighet kan du bli ännu starkare, eller i det här fallet åka skridskor snabbare och skjuta hårdare skott på mål. ;) Det gör även att du minskar risken för skador. Hur bra?!

Comment