Många är nyfikna på hur jag arbetar med mina klienter. Det finns egentligen inte ett svar på den frågan. Jag har lika många upplägg som jag har kunder, upplägg som är baserat på personens önskemål och målsättning. Ofta ser jag behov hos min klient som den kanske själv inte reflekterat över, det är ju förhoppningsvis sådant som gör att man söker sig till en PT (för att få det lilla extra) och utgör en viktig del av upplägget. Vi förenar nytta med nöje, alltid.

Efter en analys sätter vi igång. På rätt nivå. Jag har tänkt att jag ska låta er få följa med mina klienter framöver. Tänker att det kan vara kul att se hur jag jobbar lite mer konkret.

Hur många gånger i veckan vi kör tillsammans varierar enormt. Vissa kör med mig varannan vecka, vissa 2 gånger per vecka.

Jag har ingen "specialitet" men ett varmt hjärta för kampsport, löpning och styrketräning, de alla tre influerar starkt det jag låter mina kunder sysselsätta sig med när vi ses. Ytterligare en viktig aspekt är variation, det får vi för guds skull inte glömma, det är på flera plan nyckeln till framgång. Träningen blir tråkig om den ser likadan ut hela tiden. Ständig jakt på nya övningar känns som en bra attityd att ha tycker jag. 

Sist men inte minst, jag strävar alltid efter långsiktighet. Letar du quick-fixes och förbud matmässigt är inte jag PT:n för dig. Jag tror på att en aktiv människa kan låta bli att jobba med förbud och dieter. (Nej vi kan inte dra alla över en kant, men de flesta av oss kan tänka så)

Några av mina älskade klinter in action

Caroline H

Caroline H

Douglas H

Douglas H

Hanna T

Hanna T

Julia H

Julia H

Ellen D

Ellen D

Comment