Fredag! Woho!  

Jag är påväg till Jönköping, Jönköping är heligt för mig, så mycket bra minnen och känslor som dyker upp så fort jag bara närmar mig. Blir typ pirrig som när man är nykär.

Jag ska hälsa på en av mina absolut bästaste av bästa kompisar, Elisa. På tal om Elisa. Det är så sjukt. Under förra veckan träffade jag en tjej som påminner så extremt mycket om henne, 2 ggr, hon utstrålar samma värme, innerlighet och genuina omtänksamhet som Elisa, men den här heter Fia. Bland annat sågs vi på Ristenas presentation av en enligt mig, toppnyhet på den vegetariska fronten.

Jag som inte lagar så mycket vegetariskt eller för den delen har så stor kunskap i ämnet, gillar att jag lära mig mer.

Det jag lärde mig var att det finns tre nya varianter av lättillgänglighet, bland annat en quinoaburgare, den blev min favorit. Jag lärde mig även att Risenta jobbar hårt för att förbättra och förändra förutsättningarna för att vi ska få ett bra klimat, det tycker jag är fett bra.

Det som är så lätt och smidigt med produkterna är att det på riktigt bara är att hälla upp innehållet i en bunke och blanda med vatten. Trots enkelheten är det gott och innehåller inte en massa skit!

För mig är den största anledningen att äta vegetariskt, att jag vet att jag gör en insats för miljön, det känns ju gött att tänka på när man står och fräser på sina kikärtsbollar en tisdag.

Produkterna kommer till butik vecka 42.  

image.jpg

Fredrik Elin är inte bara den mest tokiga och roliga jag vet, han är även Head chef på Urban Deli

image.jpg

En hel hög nyfikna, hungriga var samlade. 

image.jpg
image.jpg

Domdära med rosa fluff på var mina favoriter, allt annat var iof också gott. 

image.jpg

Ja men då så, trevlig helg!

Comment