Jag hoppas att du har haft en bra vecka. Förutom att jag älskar att det är kallt och fortsätter fyllas på med snö så tycker jag att januari är bra tråkigt. Det gör att jag behöver boosta med lite härligheter.

Idag har jag därför sett till att boka in ett möte med någon som visade sig vara en riktig pärla. Jag har letat efter henne länge och så fort vi började prata visste jag att jag äntligen hittat rätt. Jag pratar om min blivande PT. Ja det är sant, en PT behöver också PT. Det kan verka underligt, men när man tänker på det, helt logiskt. Logiskt på så sätt att när det kommer till träning finns det alltid mer att lära sig, alltid mer att utvecklas inom. Genom att hitta någon som är mer erfaren, någon som har andra "special-områden" än jag själv blir det lite som en mentor och vad är bättre än en mentor?!

Jag kan dessutom tycka att är en plikt gentemot mina kunder att hela tiden fortsätta utvecklas, lära mig mer och vidareutbilda mig. Jag vill alltid sträva efter att vara så bra jag någonsin kan bli. Det här är ett av sätten jag kommer att göra det på.

Förutom det som står ovan så ska det bli väldigt skönt att ha någon att "dela" min träning med. Något jag inte är speciellt bortskämd med, i mitt kompisgäng är det såklart jag som är "specialisten" på träning.

Sist. Motivationen. Du som har tränat regelbundet länge vet att den drivkraften är sjukt viktig för att aldrig ledsna. Så tjoho! Det här blir kul och bra på så många sätt!

 

FOTO: Christopher Benitah

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

Comment