Well hello passar ju att inleda med nu när jag har varit i USA i flera dagar. Känner mig som en i amerikagänget och kommer ha svårt att anpassa mig till svenska när jag kommer hem igen. 

Well well idag har vi verkligen blandat gott med ont. Startade till exempel dagen med att inse att jag gömde/glömde min kamera under några handdukar igår när vi drack Bellinis. Vi har varit på en svindålig yogaklass. Men vi har också ätit lunch på the Butchers Daughter som är en New York favvo för mig. Efter det strosade vi vidare på Abbott Kinney och åt Burrata på en dömysig Italienare.

Det jag egentligen hade tänkt berätta om idag är den flea market vi var på igår. Så nu gör jag det. Om du är i LA andra söndagen i månaden, ta dig till Pasadena och The Rose Bowl, förutsatt att du älskar att shoppa vintage vill säga. Om inte. Då kan du stanna hemma på hotellet och knastra i dig pommes och cöla! 

God natt och god morgon! 

IMG_6466.JPG

Rose Bowl 

IMG_6467.JPG

Skaffar oss rättigheter att gå igenom portarna till vintagehimmelen.

IMG_6468.JPG

Hallå ja, vi är här nu. 

IMG_6469.JPG

Göttegrisen ska välja Lemonad. 

IMG_6470.JPG

Too cool for school, med för stora lemonader. (Tur att våra Bellinis inte var lika stora, då vet jag inte vad vi hade kunnat glömma.)

IMG_6471.JPG

Dessa blickar innehar vad man brukar kalla fokus. 

IMG_6472.JPG

Adios  amigos. (Vi åkte hem med 1 liter lemonad i magen och varsin riktigt vass sporttröja.)

Comment