Hej kompisar! 

Hoppas att ni alla har haft en bra helg!? Jag har varit på en riktigt givande utbildning på Bosön lördag och söndag så jag skulle behöva helg från och med idag. 

Mellanmål är för mig extremt viktigt. Absolut på grund av att det ger bra utdelning träningsmässigt. Men, framförallt. Äter jag inte mellis blir jag arg, grinig, tjurig, får dåligt tålamod och ork. Ja ni fattar själva.

Mellanmål blir lätt enformigt och något man bara roffar åt sig i förbifarten. (Gäller även mig) Jag tycker att om man sitter på ett kontor, så finns det all anledning att fixa ett litet mellanmålsförråd.

Idag passar jag på att tipsa om en ny produkt från Risenta, en jäkligt god frögröt som jag tycker mättar betydligt bättre än typ yoghurt eller keso.  

image.jpg

Jag gjorde min på kokosmjölk för att behålla lite smak av sommar, men det funkar precis lika bra med vatten eller vanlig mjölk. Jag valde färska bär och physalis, för att det är gott och ser fint ut på bild, men man kan också skiva banan eller använda frysta bär om det är smidigare. 

image.jpg
image.jpg

Kan man få för mycket av bär? ❤️

image.jpg

Sammanfattning: Gott, lätt och mättande!

Comment