Hej kompisar! 

Hur mår ni? Har ni haft en bra helg? Min har varit intensiv, men bra. Mycket på gång denna veckan, vilket gör att jag har försökt att förbereda vad som komma skall på bästa sätt.

Det viktigaste först. Förstår ni att det bara är några ynka dagar kvar tills att mitt livs första Marathon går av stapeln!!!!! Hjälp!

Hur jag känner mig? Väl förberedd, men så sjukt jäkla skitnervös. Var och skulle fixa lite grejer inför loppet i lördags och då kom det över mig. Med buller och brak. Att jag ska springa. Att det är snart. Att det är på riktigt. Enligt rykten försvann jag från jordens yta, på det mentala planet och började prata osammanhängande.

Hur jag förbereder mig sista veckan? Äter och sover förhoppningsvis riktigt bra. Springer som idag, en lätt joggingtur på 5 km där fokus ligger på att skapa en bra känsla. Den känslan vill jag ha med mig i varenda nerv i kroppen, en känsla av att det är kul att springa. Jag kommer dessutom köra något lätt styrkepass, utan vikter, med fokus på rörlighet. Jag kommer promenera. Det är det hela. Jag vill komma träningssugen till startområdet.

image.jpg

Siktet inställt. Fokus. Nu kör jag bara.

Utöver det, så har jag idag tränat ett riktigt härligt gäng. Förhoppningsvis rullar det in lite bilder till mig under kvällen, när jag får dem ska jag dela med mig av härligheterna.

Nu ska jag äta en sen middag. Spaghetti och köttfärssås, en alla tiders favorit.

Cheers! 

Comment