Hej måndagsfolket!

IMG_8344.JPG

Låt oss hoppa raka spåret in i en ny vecka!  

Otålig!!! Det är exakt det ordet som beskriver min känsla idag. Det liksom kryper i kroppen och det känns som att jag går och väntar på att folk ska höra av sig till mig med besked, vet inte vad det skulle vara för besked... Är ni med på vad jag menar? Det är en störig känsla om du frågar mig.

Det är en fullspäckad och rolig vecka som står på schemat. Jag ska äta lunch med en barndomsvän jag inte har hunnit träffa på länge. Berätta för er om ett roligt samarbete. Jag ska köra Night Fight tillsammans med aimn och Stadium Pulse.Jag ska gå en vidareutbildning i löpning. Jag och adidastjejerna ska ses för träning på lördag och testa något jag inte testat förut. Sist men inte minst ska jag plåta bilder för ett nytt roligt projekt. (Inser nu att jag kanske är stressad och inte otålig. Haha)  

Sen imorgon är du ju för sjutton alla hjärtans dag. Det blir inga presenter och överdådigheter på det här bygget i år. Ingen av oss som hinner. Haha Jag håller tummarna att jag får en blomma och en puss. (OBS VILL INTE HA ROSOR!) Vad tycker ni om alla hjärtans dag? 

Ska vi säga så?

Comment