Vilken helg det har varit! 

I fredags var det bandy för hela slanten. Bajen mötte Västerås hemma på Zinken. Det är trevliga grejer kan jag lova! Jag, Lisa, Hanna och Henri värmde oss bra, varm choklad med Mintu och kaffe/Baileys. Älskart! 

Lördagen inledes på säkert sätt med långfrulle och som topping på det smet jag bort till gymmet och körde ett överkroppspass som gör att jag knappt kan lyfta armarna. 

Lite piff och hårspray senare, begav vi oss till Haymarket för en drink. (Oj oj oj som de kan blanda drinkar där.) Sen var det äntligen dags för Anjas 30-års bash. Berättar mer om den och bjuder på bilder i ett senare inlägg. 

Idag har vi grejat hemma hela dagen, fixat med några sista detaljer i badrummet som nu ÄNTLIGEN står typ klart... sånär som på någon liten fog. Det tog bara ett halvår.

En liten halvtimma till med Pablo Escobar, sen ska jag sova och tagga inför alla prova-på Night Fight klasser som vankas nästa vecka. 

Sov gott! 

IMG_5941.JPG

Jag har aldrig i hela mitt liv ägt en bättre jacka!! Den är som en varm sovsäck OCH snygg samtidigt! En sann bandyjacka.

IMG_5940.JPG

Min absoluta favoritsupporters. Med dem vid sidan blir bandyn dubbelt så kul! 

IMG_5939.JPG

En lite för spännande match där grabbarna i slutminuten petade in en hörna för vinst!  

Comment