I november var jag på inspirationsresa, tillika hälsade på en av mina bästa kompisar, Matilda i LA. LA är verkligen ett mecka när det kommer till träning och på många sätt i framkant. Såklart vill jag dela med mig av det jag fick uppleva där, här.

Först ut blir SOUL CYKLE. Ett cyckel-koncept som har funnits i USA i 10 år. Under kommande år kommer London bli första stad utanför staterna som plockar upp konceptet.

Så vad är SOUL CYKLE? Jo. Det är en högintensiv cykelklass där musik och stämning står i fokus. Vår instruktör förklarade att musiken ska ta dig på en 45 min lång resa. Förhoppning är att du ska påverkas både kroppsligt, mentalt och själsligt. Kan låta flummigt, men det är ändå rätt skönt. 

I övrigt så är själva SOUL CYKLE studion grym, den känns frisk och inbjudande på alla sätt. Cykelsalen är nedsläckt och extra varm, inte bikram-varm, men åt det hållet. Och. Musiken och instruktören tar dig verkligen på en resa (vår instruktör klev av cykeln och ställde sig vänd mot oss och dansade med sig själv i spegeln. Underbart!) Att jag dessutom känner igen lite moves från de spinningklasser jag besökte under 90-talet, det vill säga mag-och armhävningar under klassen gör att åtminstone jag ler lite extra. Upplevelsen får ett gäng ✌🏼️, det är lika med något bra!

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

Comment