Min absolut viktigaste materiella tillhörighet gällande träning, förutom kanske, eventuellt rätt skor, är utan tvekan sport-bh.

Det är även exakt precis det svåraste av allt att hitta en bra. Lite som att leta efter en nål i en höstack. Tro mig, jag har under mina 15-år i branschen testat typ allt.

image.jpg

En bra sport-bh enligt mina mått, ger grym support, det vill säga, lite studsutrymme. Sitter åt runt ryggen och stöttar upp, så att du slipper att bära två åt gången. Låter bli att vara urringad. Det sista jag vill är att visa upp hela desserten när jag är och tränar.

image.jpg

Mina 2 tips:

SHOCK ABSORBER  som är den i särklass bästa sport-bh jag någonsin provat, alla kategorier. Löpning för mig är det ultimata sport-bh-testet. När det kommer till just det så finns det när det absolut ingen på marknaden som kan mäta sig med SHOCK. Stort plus för grymt stöd, stort spann gällande strl, samt att slippa skavsår. 

image.jpg
image.jpg

Min andra rekommendation är från StayInPlace. Den skulle tyvärr inte funka att springa i, då den inte ger tillräcklig support, men däremot så är den hög i ringningen och funkar väldigt bra för styrketräning och lite lugnare aktiviteter. Plus för breda band och formen över ryggen.

image.jpg
image.jpg

Mina bästa tips för att jobba snabbt när du är på jakt. 1 ta hjälp av ett RIKTIGT proffs som jobbar i en RIKTIG underklädesbutik, min favorit här i Sthlm är Gustaf Mellbin. 2 ta tag i tyget mitt fram på toppen och se hur mycket det ger med sig, är inte tyget näst intill stumt när du drar i bh:n så är den lika med oduglig.

image.jpg

Comment