Jag skulle säga att jag är spontan. Jag bryr mig inte om att jag inte är rätt klädd för en aktivitet. Jag behöver inte boka biljetter förens kvällen innan osv. Sen har jag en mindre spontan sida, som även innehåller detalj-nörderier. Se exempel nedan:

När jag går semester som jag gjorde igår, måste dem vara på plats, detaljerna. Lägenheten måste vara städad, tvätten tvättad, dunder brakfrulle gärna med bubbel måste vara inhandlad och man måste gå ut och äta middag för att fira. 

image.jpg

Den här semestern ser inte ut så, vi har sånt jäkla kaos hemma i lägenheten på grund av renovering att den inte går inte att städa. Jag har legat sjuk, så kylskåpet är tomt. Jag har lyckats smitta min kille vilket gjorde att middagen igår bestod av foodora-hamburgare. Nu sitter jag själv på Pom & Flora och äter frukost och firar in semester, efter att ha sovit till 12!!!! 

image.jpg

Jag skulle kunna bryta ihop av ovanstående, det är så sjukt viktigt för mig, jag skulle kunna tänka att hela semestern är förstörd. (Alltså här finns inte utrymme för 1 centimeter spontanitet) Jag känner att allt-är-förstört-känslorna knackar på, men jag har bestämt att hålla dörren stängd. Efter allt slit i år är jag värd en bra sommar, trots ostädad lägenhet. 

Någon som känner igen sig? 

image.jpg

2 Comments