image.jpg

Busy days! Det är så sjukt mycket att stå i för tillfället. Flitens lampa lyser och jag försöker vara så effektiv det någonsin går. Jag har vetat om att starten på hösten kommer bli intensiv, jag omfamnar det. Jag gör det yttersta av härligheter, jag förverkligar drömmar.

Mitt i allt stå-hej, kom en sjuhelsickes tacksamhets attack. Vad hade jag liksom haft att kämpa för, om inte alla jag har runt mig, bidragit med så mycket pepp. Vet inte riktigt hur jag ska formulera mig, utan att låta som en tönt, men vem bryr sig, jag är 32 år gammal och gör vad fan jag vill.

Tacksamhetslistan 1:a September 2016

Urban Deli. Som har gjort det möjligt för mig att aldrig känna mig stressad i uppstartsfasen av att komma igång med mitt eget företag. Som gör specialgjorda scheman och vrider och vänder på mina pass när jag har mycket med mitt. Det har i allra högsta grad bidragit till att jag kan förverkliga min dröm. För att alla jag jobbar med där ALLTID, ALLTID har något peppande att säga, är omtänksamma. 

Mina kompisar. För att ni tillåter mig att vara stressad, klaga på att jag har lite pengar, missa att svara på sms. För att ni tror på mig, för att ni försöker hitta möjligheter till mig vart ni er vänder. För att ni lyssnar.

Till bekanta från förr och från nu. För att ni tar er tid att skriva eller stoppa mig och säga att ni följer det jag gör, att ni tycker jag gör det bra. Det ger så jävla mycket energi!

Till aimn och Röhnisch för roliga samarbeten, för att ni ser och tror på mig fast jag inte är så "stor". Tack för de möjligheter ni ger mig. (Nej jag vill inte förminska mig själv, men i sociala medievärlden är det så det ser ut.)

Till de närmaste, min familj. Som får lyssna på mig när jag är ledsen, stressad och orolig. När jag tappar tron på mig själv. När jag är tjurig och arg som ett bi.

Alla vänner som hjälper mig med tjänster jag inte själv har kunskap eller förmåga att fixa. Hemsida, layout, rådgivning, ekonomi, fotografi, bloggrekommendationer, strategier, PR-smartness och mycket mer, typ vitsord och visa ord.

Utan alla er hade jag inte kommit någonstans, utan er hade jag inte velat komma någonstans! TACK för att ni är så snälla, tack för att ni får mig att tro att det här fasen kan bli bra!

LOVE

1 Comment