God morgon lördag!

Vilken vecka det har varit, känner mig helt slut och så otroligt tacksam för hur Susatinable Shapes och Night Fight har mottagits. Tack för allt stöd och för att ni är så många som hjälper till att berätta om det jag gör.

För er som inte har varit med här i bloggen tidigare eller läst men missat, så vill jag berätta vad Sustainable Shapes är. Kort och gott så är det hälsa på ett hållbart och långsiktigt sätt. En slags motsättning till all hets som idag finns i träning- och hälsosammanhang. (Vi kommer i olika former, kan vi inte bara lära oss att älska det?!)

För att ge exempel:

Jag går helt emot förbud och dieter när det kommer till mina PT-klienter, för mig är det en kortsiktig fix som inte bidrar till något sunt, långsiktigt eller för den delen hälsosamt.

Jag har även startat ett 5 veckors camp. Istället för att döpa det till bootcamp som så ofta är förknippat med snabba fysiska reslutat, fokuserar vi på mina camps istället på hur den 5 veckor långa insatsen får oss att känna och må. 

Den första Sustainable Campen kommer att bestå av Night Fight, vad det är och hur du anmäler dig (finns fortfarande platser kvar) kan du läsa om i tidigare inlägg här på bloggen.

Vill du också vara med i kampen om en hälsosammare och mer sund livstil hashtagga dina bilder med #sustainableshapes  

Kram från Alexandra

Foto: Julia Dansarie

 Genomgång av övningar på lanseringen av Night Fight i onsdags.

image.jpg

Jag bossar, Tekla och Anja Kickar ass!

2 Comments