Ska jag gå på yoga måste det vara lättsamt och näst intill lite o-yoga-aktigt i sin framtoning. Jag fixar kort och gott inte holy-spirit-anda med klink-klonk musik. Jag tycker fokus på att vara i stunden och att jobba med andningen och positioner ger tillräckligt mycket för upplevelsen.

Jag är så tacksam och glad att Katie på BANDIER bjöd in mig att komma och träna i deras vackra Studio B. Vilket i sin tur gjorde att jag fick möjlighet att köra ett pass "Yoga for bad people" med fantastiskt varma, kompetenta och härliga, Katelin Sisson

"Yoga for Bad People" är precis det jag söker  när det kommer till yoga. Det är lättsamt och ärligt med skön musik, utan klink-klonk och såklart otroligt proffesionellt. Kort och gott, yoga för alla. 

Till sist ett tips för dig som har ett intresse för extremt snygga träningskläder och inte har hört talas om BANDIER tidigare. Nästa gång du är i NY måste du se till att kolla in deras butik som ligger som sagt på 164 Fifth Avenue mellan 22nd & 21st St. Alltså det är som att komma till en godisbutik. Fullt av lyxiga och sjukt snygga träningskläder, från små och stora designers. Just got to LOVE! Och. Så kan du ju som sagt passa på att träna när du ändå är där.

Glad fredag!

image.jpg
image.jpg
image.jpg

Att vara i stunden är verkligen en utmaning för mig. Har så lätt att sväva iväg i tankar, bra att öva på att låta bli.

image.jpg
image.jpg

Jag och Katelin

image.jpg

Butik och Studio i samma lokal. Så himla nice!  Fashion, fitness, music, behövs inget mer än det.

Comment