Alexandra.jpg
Alexandra.jpg

Alexandra


SCROLL DOWN

Alexandra


 
 

 

SOM LITEN HADE JAG MYCKET ENERGI I KROPPEN

Energin dansade mellan olika sporter; golf, tennis, ridning och en uppsjö av bus kantade min uppväxt. Ett naturligt steg i tonåren blev att börja instruera gruppträningsklasser. Jag minns hur jag tänkte att träning alltid skulle förbli enbart ett intresse, att om jag arbetar med träning skulle glädjen jag känner runt det kunna äventyras, att det lätt skulle kunna övergå i en rutin, ett måste.

 

ATT VÄLJA GLÄDJE

Ur energin från barndomen och träningskulturen växte en social glädje, att arbeta med människor och i projekt föll sig naturligt. Det blev ett enkelt kliv att påbörja en karriär inom marknadsföring och kommunikation. I mitt CV gjorde jag allting rätt, men vad ett papper inte berättar, är om jag har en karriär som är kul och skapar glädje i livet. En dag insåg jag att jag i händerna hade en lysande karriär men som saknar de hörnstenarna jag byggt mitt liv på.  Med den insikten och en magkänsla som kompass sökte jag mig tillbaka till glädjen och energin. För mig ringade rollen som personlig tränare in alla viktiga element i ett yrke.

 

ERFARENHET

Det har tveklöst varit kul och samtidigt utmanande med en dynamik av uppdrag som panorerar från elitidrottare till hängivna entusiaster. Att designa ett träningsupplägg för Hammarby Bandy ena dagen till kampsportsinspirerad träning nästa dag, gör att det kittlar i mina träningssinnen. I snart 15 år har har träningen genomsyrat mitt liv från ett professionellt perspektiv. Hörnstenarna som jag alltid återkommer till är långsiktig löpträning, kondition och styrka. Samt styrketräning med ett fokus på helhet och proportion.

 


"Jag älskar Alexandras hängivenhet och positiva energi! Hennes erfarenhet och expertis gör träningen omväxlande, kul och perfekt för mig och just min förmåga. Hon inspirerar mig att utvecklas och ger mycket av sig själv. Jag är så stolt över resultaten vi uppnått tillsammans!"

Hanna Tellskog
Head of retail concept -HÄSTENS SÄNGAR AB

 

"För en semi-träningsskygg person som mig har Alexandra precis den positiva energin som gör att jag längtar till träningen. En social svett helt enkelt! Som dessutom ger fantastiska resultat!"

 
Ellen Dixdotter
Marketing Director -FILIPPA K

 


Utbildning

Personlig Tränare, Gruppträningsinstruktör

+  Lic. Personlig tränare SAFE
+  Lic. Träningsinstruktör SAFE
+  Lic. Boxinstruktör
+  Lic. Cykelinstruktör
+  Lic. Body Combat-instruktör
+  Lic. Core-instruktör